Belangrijk: Per 1 feb zal de website offline gaan omdat niemand wilt helpen voor de mod.

The English website, click here.

Or select a language, click here.

Welkom op de website van 'Flikken Maastricht Mod' modifocation voor Emergency 4

Deze mod gaat over de TV-serie Flikken Maastricht die op elke vrijdag om 21:30 op Nederland 1 te zien is. De personages in die sirie te zien is zijn zit ook in die mod, ook brandweerd, ambulance en politiepersoneel woden oom gewoon geëdit zodat er ook andere personage zijn wardoor het nog wel op het spel lijkt maar de missies zijn uit afleveringen gehaalt. Ookt zoekt Emergency 4 een eigen modding team. Het kan begners zijn maar ook pro zijn. Klik hier voor meer informatie over het team.

Wat is 'FlikkenMaastricht' eigelijk?

FlikkenMaastricht is een televiesie programma dier over de politie gaat, in elke aflevering is er wel een zaak, de 20 leukste worden als missies gebruikt. De televiesie programma kom op Nederland 1 om 20:30 op Vrijdag.

Bekijk hieronder de laaste uitzending. Get Microsoft Silverlight
Of bekijk de flash versie.

Reageer

Nieuws

Mod moet langer wachten dan verwacht

02-09-2010 16:24
Door dat mijn laptop het niet doet en de reperatie lang duurt moet we langer wachten dan verwacht, ons excuzes hiervoor. we zijn wel bezig met een video die je kan bekijken voor een voor proefje. De video moet nog worden gemaakt. Heb je tips, dat kan je mailen naar FlikkenMaastrichtMod@Gmail.com.

Nog een paar en we beginnen.

23-08-2010 18:29
Als we nog een paar mensen in het team weten te scoren dan gaan we echt beginnen met het maken van de mod, De mod zouw wel leuk vinden als we iemand in het team hebben die missies kan maken. Kan jij missies maken en ben jij geintreseerd om missies voor de mod te makken? Dan kan je hier klikken om...

Nieuwe Lay-Out

12-08-2010 13:07
Zins deze weel heeft een nieuwe lay-out, dus de website ziet er andere's uit. Mischien is het een betje wennen, wel is het een standaart lay-out waardoor het niet encht bij de mod past, maar hopelijk vinden juili het mooi. Tips is nartulijk welkom via 'Reageren' hier benden of via E-mail.

Website gestart

29-07-2010 11:48
Vandaag is de website gestart, flikken maastricht mod gaat om de TV-serie Flikken Maastricht, die op elke vrijdag om 21:30 te zien is op Nederland 1. De mod is nog team-loos, dit zoeken wij: Scripter, UV-mapper en modder. De website maken doet de mod oprichter, de mod oprichter is Richard, die...
<< 1 | 2

© 2010-2011 Website by Richard. Contact Team Download